מיונז ביתי

חדשות כיפה ציב 10/06/12 01:35 כ בסיון התשעב

מצרכים

1 שן שום

1/2 בצל קטן

2 ביצים גדולות

2 כפות סוכר

2 כפות מיץ לימון

2 כפות חומץ

1 וחצי כפיות מלח

1 כף חרדל

1 ליטר שמן קנולה

הוראות הכנה

מרסקים את השום והבצל במעבד מזון. מוסיפים את שאר הרכיבים (חוץ מהשמן) למעבד המזון ונותנים להם להתערבב היטב במשך כמה דקות, עד שהתערובת מקציפה מעט. כעת מוסיפים את כל בקבוק השמן בזרזיף דק מאוד, תוך כדי ערבול, עד לקבלת תערובת מאוד סמיכה ודי יציבה.

הערות

לא להפחית מכמות השמן! זה מה שמעניק למיונז את היציבות.

כתבות נוספות