חצילונים מוחמצים

חדשות כיפה רעיה+ בבית 15/10/06 00:00 כג בתשרי התשסז

מצרכים

חצילונים

שום

פלפל חריף (אם לא רוצים חריף אפשר גמבה חמוצה)

שום כתוש טרי,

חומץ,

מלח

הוראות הכנה

לנקות, לשטוף, למלא סיר במים ומלח ולהרתיח. כשרותח להכניס את החצילים. לרתיחה קצרה. להוציא, לקרר.

לחתוך כל חצילון לחצי לא עד הסוף!! להכניס בתוך ה"סנדביץ´" הזה פרוסת שום ופרוסת פלפל חריף (אם לא רוצים חריף אפשר גמבה חמוצה) להניח את כל החצילונים המוכנים בקופסה ולשפוך עליהם תערובת של

מים פושרים, שום כתוש טרי, חומץ, מלח. ולהניח ל-3 ימים שיספוג טעמים.

הערות

כתבות נוספות