גרנולה

חדשות כיפה גילהרינה 01/12/08 00:00 ד בכסלו התשסט

מצרכים

1. שיבולת שועל- לא טחונה. (מומלץ לקנות בחנות תבלינים ולא באריזה מהסופר. יותר חסכוני) כמות: 300-500 גרם.

2. שומשום

3. קוקוס

4. גרעיני חמניות לא קלויים

5. גרעיני דלעת לא קלויים

בסעיפים 2 עד 5, לא ציינתי כמות. לשים לפי החשק והרגש.

3 כפות טחינה גולמית

3 כפות סילאן

3-5 כפות סוכר חום או לבן

רבע כוס מים

לאחר האפייה:

צימוקים

חמוציות

👈 אומץ הוא לא רק בשדה הקרב - הכנס שישבור לכם את הקונספציה. יום ראשון הקרוב 31.3 מלון VERT ירושלים לפרטים נוספים לחצו כאן

הוראות הכנה

לקחת את תבנית התנור הגדולה, לרפד בנייר אפיה.לפזר את השיבולת שועל בשכבה אחידה, ואז את יתר החומרים היבשים.

להוסיף את הטחינה, הסילאן המים והסוכר ולבחוש היטב בכף עץ.

להכניס לתנור שחומם לחום 150 מעלות (מקסימום!) לאפות עד שמשחים מעט, בין חצי שעה ל3/4 שעה, וחשוב מאוד לערבב את התערובת מדי 10-15 דקות.

לאחר האפייה, להוסיף חמוציות וצימוקים כמה שרוצים, לערבב ולשמור בכלי סגור היטב.

מומלץ בחום.

👈 אומץ הוא לא רק בשדה הקרב - הכנס שישבור לכם את הקונספציה. יום ראשון הקרוב 31.3 מלון VERT ירושלים לפרטים נוספים לחצו כאן

הערות

כחצי קילו ניתן להוסיף גם עוד דברים לגרנולה, לפי טעמכם- פירות יבשים קצוצים, אגוזים, שקדים.

כתבות נוספות