ריבת ענבים

ט בתשרי התשסז
,
01 באוקטובר, 2006
01/10/2006 0:00
פרווה
לא מוגדר
לא הוגדר

מצרכים

קילו וחצי ענבי לכיש

קילו סוכר

הוראות הכנה

קונים קילו וחצי ענבי לכיש ועכשיו זה הזמן!!! כי הם הכי טובים לריבה!

רוחצים ומורידים כמובן את הגבעול (? איך קוראים לזה בעצם)

שמים בסיר גדול ומכסים בקילו סוכר ומניחים בצד ל-לפחות 8 שעות (הכי פשוט - לילה)

מבשלים על אש נמוכה!!! כל הזמן, מקפידים לערבב לעיתים קרובות עד שהסוכר נמס וממשיכים לבשל על אש מ=נמוכה על ל"צמצום" של הסוכר/קרמל וקבלת ריבה.

שזה עוד 2-3 שעות לפחות, לערבב מידי פעם.

חשוב לא לתת לזה לךהשרף כי אז הריבה מקבלת טעם "קרמלי" של סוכר שרוף וכל הטעם של הענבים הולך לאיבוד.

הערות

גם לכם יש מתכון מוצלח? לחצו כאן והוסיפו אותו למאגר
עוד אין תגובות, היו הראשונים להגיב!
כתבו תגובה
סגור

המשך באמצעות

שכחתי סיסמה
אין לך שם משתמש באתר? צור חשבון

יצירת חשבון חדש

אני מאשר את תנאי השימוש באתר

הר סיני צילום: pixabay

הר סיני הוא המצפן של כולנו

קרא עוד