ריבת חצילים

כד בתשרי התשסז
,
16 באוקטובר, 2006
16/10/2006 0:00
ריבת חצילים  צילום: shutterstock
פרווה
עד 10 דקות
פשוט

מצרכים

1 ק"ג חצילים קטנים הכי כהים שיש

1 ק"ג סוכר

1 מקל קינמון

2 כוסות מים

1 לימון

הוראות הכנה

שוטפים את החצילים, מסירים את העוקץ ומנקבים כל חציל במזלג.

מכניסים את החצילים לסיר עם מים ומבשלים עד לרתיחה.

שופכים את המים, ממלאים שוב ומביאים לרתיחה שלוש פעמים.

אחרי ההרתחה השלישית מסירים מהאש ומצננים בתוך מים קרים.

סוחטים את החצילים בעדינות ומניחים במסננת עד שיתקררו.

לאחר הקירור שמים בסיר ומוסיפים 1 ק"ג סוכר, 1 מקל קינמון ו-2 כוסות מים.

מבשלים על אש קטנה עד שהתערובת מסמיכה, מכבים ומשאירים בחוץ למשך הלילה.

למחרת סוחטים מיץ לימון לתוך התערובת ומבשלים שוב על האש הכי נמוכה עוד שעה וחצי עד שעתיים.

הערות

גם לכם יש מתכון מוצלח? לחצו כאן והוסיפו אותו למאגר
עוד אין תגובות, היו הראשונים להגיב!
כתבו תגובה

המשך באמצעות

שכחתי סיסמה
אין לך שם משתמש באתר? צור חשבון

יצירת חשבון חדש

אני מאשר את תנאי השימוש באתר