- רוטב לקובות תבשיל דלעת עירקי

כג בתשרי התשסז
,
15 באוקטובר, 2006
15/10/2006 0:00
פרווה
לא מוגדר
בינוני

מצרכים

בצל (חצי או שלם)

עגבניה

כפית עד כף רסק עגבניות

מלח, פלפל

2 כוסות מים

חצי לימון

כף סוכר

נתחי דלעת

הוראות הכנה

תבשיל דלעת ערקי (מעין רוטב לקובה)

בעיקר בראש השנה כדי לסמל שנה מתוקה

ובימי שישי בצהריים

מטגנים בצל (חצי או שלם)

מגרדים עגבניה ומוסיפים

מערבבים

מוסיפים כפית עד כף רסק עגבניות, מלח, פלפל

מערבים מטגנים קצת

מערבבים 2 כוסות מיים עם חצי לימון סחוט וכף סוכר

מוסיפים לסיר ומערבבים (יש שמוסיפים צימוקים )

מרתיחים

טועמים ומתקנים לפי הטעם ( צריך לצאת חמוץ- מתוק)

מוסיפים את נתחי הדלעת ומרתיחים (ואז מוסיפים את הקובות )

ממניכים את האש עד לריכוך סופי

מגישים עם אורז

הערות

גם לכם יש מתכון מוצלח? לחצו כאן והוסיפו אותו למאגר
עוד אין תגובות, היו הראשונים להגיב!
כתבו תגובה

המשך באמצעות

שכחתי סיסמה
אין לך שם משתמש באתר? צור חשבון

יצירת חשבון חדש

אני מאשר את תנאי השימוש באתר

בתים ראשונים ביישוב עמיחי צילום: דוברות מועצת בנימין

שנה אחרי: בתים ראשונים למפוני עמונה

קרא עוד