פסטו

יח בחשון התשעא
,
26 באוקטובר, 2010
26/10/2010 0:00
פסטו צילום: shutterstock
פרווה
עד 10 דקות
לא הוגדר

מצרכים

2 צרור / חבילה בזיליקום - עלים בלבד שטופים ויבשים

100 גרם פרמזן - מגוררת אפשר לוותר ואז הפסטו נותר פרווה וגם נשמר לאורך זמן

4 שום (שיניים)

שמן זית לקבלת מחית

2 כפות צנוברים

מלח ופלפל שחור

הוראות הכנה

מכניסים למעבד מזון את כל המרכיבים (חוץ מהשמן) ומרסקים אותם (בזריזות) למשחה. מוסיפים בהדרגה את השמן, בשיטה הבאה: מוסיפים מעט שמן ומפעילים את המעבד לשנייה או שתיים. עוצרים. מוסיפים שמן, מפעילים לשנייה או שתיים ועוצרים. כך לסירוגין עד שמקבלים את הצמיגות הרצויה - מעין משחה חלקה, רכה ודלילה כמו מיונז. .

הערות

גם לכם יש מתכון מוצלח? לחצו כאן והוסיפו אותו למאגר

המשך באמצעות

שכחתי סיסמה
אין לך שם משתמש באתר? צור חשבון

יצירת חשבון חדש

אני מאשר את תנאי השימוש באתר