פלפלצ'ומה

ג בסיון התשסט
,
26 במאי, 2009
26/05/2009 0:00
פלפל צ'ומה צילום: shutterstock
פרווה
עד 10 דקות
לא הוגדר

מצרכים

100 גרם פפריקה חריפה

100 גרם פפריקה מתוקה

חצי כוס לימון סחוט

שליש כוס שמן זית משובח

חצי ראש שום כתוש דק

כף כמון טחון

הוראות הכנה

מערבבים הכל ושמים בצנצנת זכוכית במקרר.

יש שנוהגים להוסיף את הכמון ואת שמן הזית רק לפני השימוש מטעמי בריאות (ריאקציה של שום ושמן זית)

משמש כחריף וכן כטיבול להרבה מאוד מאכלים מהמטבח הטריפולטאי.

הערות

לכמה שבועות
גם לכם יש מתכון מוצלח? לחצו כאן והוסיפו אותו למאגר

המשך באמצעות

שכחתי סיסמה
אין לך שם משתמש באתר? צור חשבון

יצירת חשבון חדש

אני מאשר את תנאי השימוש באתר