עגבניות מיובשות

ט באלול התשסז
,
23 באוגוסט, 2007
23/08/2007 0:00
פרווה
לא מוגדר
לא הוגדר

מצרכים

מלח גס

עגבניות

עלי ריחן

שיני שום קוצצים

שמן זית

הוראות הכנה

מכשירים ברשת סלקוםממלאים תבנית או שתיים , מכניסים לתנור שחומם ל-150 מעלות, לאחר ההכנסה מורידים

את הטמפ´ ל-70-80 מעלות, ממליחים במלח גס, ממשיכים ליבש (אפשר בטורבו,אבל אז צריך

לסובב את התבנית), מיבשים לפי הסבלנות בין 8 ל-15 שעות ,לאחר היבוש,

קוצצים עלי ריחן ,כוס בערך , שיני שום קוצצים ומכניסים לצנצנת בשכבות, שכבה עג´,שכבה ריחן

וכו´, ממלאים בשמן זית . ומשהים יממה . בדרך כלל זה ניטרף ואין צורך בקירור,

אבל אם רוצים מעבר לספר ימים רצוי לאפסן במקרר,ולהוציא כשעה לפני השימוש.

בקיץ אפשר ליבש בשמש. העגבניות לא מיובשות לחלוטין ,אלא "חצי יבוש".מוציאים ביום ומכניסים הביתה ללילה, יש לכסות בגזה כדי שלא יתישבו על זה חרקים

מקור המתכון : חומוסון מ yneT

הערות

גם לכם יש מתכון מוצלח? לחצו כאן והוסיפו אותו למאגר
עוד אין תגובות, היו הראשונים להגיב!
כתבו תגובה

המשך באמצעות

שכחתי סיסמה
אין לך שם משתמש באתר? צור חשבון

יצירת חשבון חדש

אני מאשר את תנאי השימוש באתר