סחלב אמיתי

יד בטבת התשעג
,
27 בדצמבר, 2012
27/12/2012 18:12
סחלב חם ביום קר צילום: shutterstock
חלבי
עד 10 דקות
לא הוגדר

מצרכים

2 כוסות חלב

4 כפות אבקת סחלב-קונים בחנות תבלינים,אבל שזה יהיה אמיתי ולא קורנפלור (איך יודעים? נוגעים באבקה ובודקים שאין לו מגע של קורנפלור)

אני אחרי הרבה חיפושים,מצאתי בחנות בשוק מחנה יהודה בשם בשקוביץ רח´עץ חיים 32 מחנה יהודה(ככה כתוב על הכרטיס ביקור)

הוראות הכנה

מרתיחים את החלב,מוסיפים את האבקה לסירוגין ובוחשים כל הזמן כ-10 דק´

הערות

גם לכם יש מתכון מוצלח? לחצו כאן והוסיפו אותו למאגר
עוד אין תגובות, היו הראשונים להגיב!
כתבו תגובה

המשך באמצעות

שכחתי סיסמה
אין לך שם משתמש באתר? צור חשבון

יצירת חשבון חדש

אני מאשר את תנאי השימוש באתר