מלית פרג

חדשות כיפה חדשות כיפה 15/02/18 11:18 ל בשבט התשעח

אוזני המן, צילום: שי לוגסי
אוזני המן, צילום: שי לוגסי

מצרכים

150 מ"ל חלב. 150 גרם סוכר . 40 גרם חמאה. 150 גרם פרג טחון. 50 גרם אגוזי מלך טחונים. קורט קינמון. מעט גרידת לימון.

👈 ביום ראשון כ"א אדר ב (31.3.24) תחת הכותרת "האומץ לדבר על זה" יתקיים כנס מיוחד בנושא מתמודדי נפש בצל המלחמה. לפרטים נוספים לחצו כאן

הוראות הכנה

מרתיחים חלב, חמאה וסוכר, מוסיפים את הפרג וממשיכים לבשל למשך כ-20 דקות על אש גבוהה תוך כדי ערבוב. מוסיפים את האגוזים והקינמון מנמיכים את האש וממשיכים לבשל למשך שעה, ואז מוסיפים את גרידת הלימון ומסירים מהאש.

רוצים חיים קלים ומהירים יותר? אוהבים מלית שוקולד? ערבבו היטב 40 גרם ממרח שוקולד עם 20 גרם ממרח תמרים, כף אבקת קקאו, רבע כפית ברנדי, ו-10 גרם שוקולד צ'יפס, ואתם מסודרים.

👈 אומץ הוא לא רק בשדה הקרב - הכנס שישבור לכם את הקונספציה. יום ראשון הקרוב 31.3 מלון VERT ירושלים לפרטים נוספים לחצו כאן

הערות

הצטיידו במשקל מטבח קטן

המתכון באדיבות שף קונדיטורים יוני פנחסוב ושני שאול - TATTI BAKERY

כתבות נוספות