מלאבי

ה בטבת התשסט
,
01 בינואר, 2009
01/01/2009 0:00
בשרי
לא מוגדר
לא הוגדר

מצרכים

2 כוסות חלב,

2 כוסות מים, (אפשר לעשות גם 3 + 1 לפי הרצון)

בין חצי לכוס סוכר, (לפי הטעם) 5

כפות קורנפלור, 1

כפית מי ורדים.

אפשרי: ליקר, שקדים או פיסטוקים קצוצים.

הוראות הכנה

לערבב בקערית כוס מים אחת עם הקורנפלור. (אם בוחרים לעשות רק חלב, אז חלב). את שארית המים והחלב לשים בסיר קטן, עם הסוכר ולהרתיח. כשרותח, להוסיף את המים עם הקורנפלור ולבשל תוך בחישה עד שהתערובת מסמיכה. להוריד מהאש.

להוסיף מי ורדים ולהעביר לצלוחיות מתאימות להגשה.

לצנן ולפזר למעלה כיופים.

ניתן להחליף את מי הורדים בסחלב ולהגיש חם.

הערות

4 מנות

המתכון באדיבות מתכון עתיק יומין

גם לכם יש מתכון מוצלח? לחצו כאן והוסיפו אותו למאגר
עוד אין תגובות, היו הראשונים להגיב!
כתבו תגובה

המשך באמצעות

שכחתי סיסמה
אין לך שם משתמש באתר? צור חשבון

יצירת חשבון חדש

אני מאשר את תנאי השימוש באתר