מיונז ביתי

כ בסיון התשעב
,
10 ביוני, 2012
10/06/2012 1:35
פרווה
לא מוגדר
לא הוגדר

מצרכים

1 שן שום

1/2 בצל קטן

2 ביצים גדולות

2 כפות סוכר

2 כפות מיץ לימון

2 כפות חומץ

1 וחצי כפיות מלח

1 כף חרדל

1 ליטר שמן קנולה

הוראות הכנה

מרסקים את השום והבצל במעבד מזון. מוסיפים את שאר הרכיבים (חוץ מהשמן) למעבד המזון ונותנים להם להתערבב היטב במשך כמה דקות, עד שהתערובת מקציפה מעט. כעת מוסיפים את כל בקבוק השמן בזרזיף דק מאוד, תוך כדי ערבול, עד לקבלת תערובת מאוד סמיכה ודי יציבה.

הערות

לא להפחית מכמות השמן! זה מה שמעניק למיונז את היציבות.
גם לכם יש מתכון מוצלח? לחצו כאן והוסיפו אותו למאגר
עוד אין תגובות, היו הראשונים להגיב!
כתבו תגובה

המשך באמצעות

שכחתי סיסמה
אין לך שם משתמש באתר? צור חשבון

יצירת חשבון חדש

אני מאשר את תנאי השימוש באתר