ליקר קפה

ד בחשון התשעא
,
12 באוקטובר, 2010
12/10/2010 0:00
פרווה
לא מוגדר
לא הוגדר

מצרכים

הוראות הכנה

לכמות של 2 ליטר בערך.

מבשלים ליטר וחצי מים מינרלים עם 900 גר´ סוכר עד לרתיחה ולהמסה מוחלטת.

מכבים את האש.

מיד, מוסיפים קפה נמס הכי משובח שיש, כף אחרי כף עד להמסה של כל כף. ס"ה 15 עד 20 כפות גדושות.

אפשר להניח גם מקל וניל חצוי וכמה מסמרי ציפורן בזמן הזה ישר אחרי הרתיחה.

כשפושר, מוסיפים בקבוק של אלכוהול 95% לאט ותוך כדי ערבוב.

חותמים בבקבוקים.

יישמר כשנה במקום אפל. טעמו משתבח.

אלכוהול לשתיה (בריכוז של 95%) נמצא על מדפי היין והכהילים בסופרים

הערות

גם לכם יש מתכון מוצלח? לחצו כאן והוסיפו אותו למאגר
עוד אין תגובות, היו הראשונים להגיב!
כתבו תגובה

המשך באמצעות

שכחתי סיסמה
אין לך שם משתמש באתר? צור חשבון

יצירת חשבון חדש

אני מאשר את תנאי השימוש באתר