חצילונים מוחמצים

כג בתשרי התשסז
,
15 באוקטובר, 2006
15/10/2006 0:00
פרווה
לא מוגדר
בינוני

מצרכים

חצילונים

שום

פלפל חריף (אם לא רוצים חריף אפשר גמבה חמוצה)

שום כתוש טרי,

חומץ,

מלח

הוראות הכנה

לנקות, לשטוף, למלא סיר במים ומלח ולהרתיח. כשרותח להכניס את החצילים. לרתיחה קצרה. להוציא, לקרר.

לחתוך כל חצילון לחצי לא עד הסוף!! להכניס בתוך ה"סנדביץ´" הזה פרוסת שום ופרוסת פלפל חריף (אם לא רוצים חריף אפשר גמבה חמוצה) להניח את כל החצילונים המוכנים בקופסה ולשפוך עליהם תערובת של

מים פושרים, שום כתוש טרי, חומץ, מלח. ולהניח ל-3 ימים שיספוג טעמים.

הערות

גם לכם יש מתכון מוצלח? לחצו כאן והוסיפו אותו למאגר
עוד אין תגובות, היו הראשונים להגיב!
כתבו תגובה
סגור

המשך באמצעות

שכחתי סיסמה
אין לך שם משתמש באתר? צור חשבון

יצירת חשבון חדש

אני מאשר את תנאי השימוש באתר

מיצג המחבל ביפו צילום: עוצמה יהודית

בעקבות המיצג: מנכל "עוצמה יהודית" זומן לחקירה

קרא עוד