גרנולה

ד בכסלו התשסט
,
01 בדצמבר, 2008
01/12/2008 0:00
פרווה
לא מוגדר
לא הוגדר

מצרכים

1. שיבולת שועל- לא טחונה. (מומלץ לקנות בחנות תבלינים ולא באריזה מהסופר. יותר חסכוני) כמות: 300-500 גרם.

2. שומשום

3. קוקוס

4. גרעיני חמניות לא קלויים

5. גרעיני דלעת לא קלויים

בסעיפים 2 עד 5, לא ציינתי כמות. לשים לפי החשק והרגש.

3 כפות טחינה גולמית

3 כפות סילאן

3-5 כפות סוכר חום או לבן

רבע כוס מים

לאחר האפייה:

צימוקים

חמוציות

הוראות הכנה

לקחת את תבנית התנור הגדולה, לרפד בנייר אפיה.לפזר את השיבולת שועל בשכבה אחידה, ואז את יתר החומרים היבשים.

להוסיף את הטחינה, הסילאן המים והסוכר ולבחוש היטב בכף עץ.

להכניס לתנור שחומם לחום 150 מעלות (מקסימום!) לאפות עד שמשחים מעט, בין חצי שעה ל3/4 שעה, וחשוב מאוד לערבב את התערובת מדי 10-15 דקות.

לאחר האפייה, להוסיף חמוציות וצימוקים כמה שרוצים, לערבב ולשמור בכלי סגור היטב.

מומלץ בחום.

הערות

כחצי קילו ניתן להוסיף גם עוד דברים לגרנולה, לפי טעמכם- פירות יבשים קצוצים, אגוזים, שקדים.
גם לכם יש מתכון מוצלח? לחצו כאן והוסיפו אותו למאגר

המשך באמצעות

שכחתי סיסמה
אין לך שם משתמש באתר? צור חשבון

יצירת חשבון חדש

אני מאשר את תנאי השימוש באתר