גרנולה מדהימה

יד בכסלו התשסט
,
11 בדצמבר, 2008
11/12/2008 0:00
פרווה
לא מוגדר
לא הוגדר

מצרכים

מצרכים לקילו וחצי גרנולה: ½ כוס שמן קנולה, ½ כוס דבש או סילאן, ½ כוס מים, ½ כוס סוכר חום כהה, 500 גרם שיבולת שועל עבה, 250 גרם קוקוס טחון, 250 גרם שומשום, 200 גרם שקדים פרוסים, 100 גרם תערובת פיצוחים לפי הטעם, 4 כפיות קינמון, פירות יבשים לפי הטעם, חתוכים לקוביות.

הוראות הכנה

הכנה: מערבבים שמן, דבש, מים וסוכר. מערבבים את החומרים היבשים, בלי הפירות. שופכים על תערובת השמן ומערבבים בקלילות. מפזרים את התערובת בתבנית אפייה ואופים כשעה בחום של 150 מעלות, עד להשחמה. מערבבים כל 10 דקות להשחמה שווה. מוציאים מהתנור ומערבבים פנימה את הפירות היבשים. שומרים בצנצנת אטומה.

הערות

קילו וחצי א. אפשר לגוון את המרכיבים רק לשמור על היחס בין היבשים והרטובים.
אני מגוונת בסוגי האגוזים שאני מוסיפה וגם אוהבת להוסיף זרעי פשתן.
כפיצוחים אני אוהבת לשים גרעיני חמניות וגרעיני דלעת. מאוד טעים.
גם לכם יש מתכון מוצלח? לחצו כאן והוסיפו אותו למאגר
עוד אין תגובות, היו הראשונים להגיב!
כתבו תגובה

המשך באמצעות

שכחתי סיסמה
אין לך שם משתמש באתר? צור חשבון

יצירת חשבון חדש

אני מאשר את תנאי השימוש באתר