גרנולה בריאה וטעימה

ז בכסלו התשסט
,
04 בדצמבר, 2008
04/12/2008 0:00
פרווה
לא מוגדר
לא הוגדר

מצרכים

250-500 גרם שיבולת שועל (לא טחונה)

1/3 כוס מהחומרים הבאים, טבעיים ולא קלויים:

פרג שלם

גרעיני חמניות

גרעיני דלעת

אגוזי מלך קצוצים גם

זרעי פשתן

פיסטוקים

קוקוס(להוסיף לקראת סיום האפיה כדי שלא יישרף)

כפית קינמון

כפית אגוז מוסקט

כפית הל

1/2 כפית ציפורן טחון

3/4 כוס דבש

1/4 כוס שמן (אפשר לוותר ולהוסיף יותר דבש)

בסניום האפיה: שוקולד צ´יפס, צימוקים, חמוציות, פירות יבשים קצוצים: אננס, פאפיה, תפוח , תות , בננה ועוד..

1/3 כוס שבבי שקדים

הוראות הכנה

א. מערבבים היטב בקערה גדולה את כל החומרים היבשים יחד עם התבלינים.

מוסיפים שמן ודבש.

ב. מניחים נייר אפיה על תבנית תנור גדולה ומשטחים את התערובת לשכבה דקה.

ג. אופים בתנור שחומם מראש, 20-30 דקות, ב150 מעלות .

כל 10 דקות מערבבים עד שהתערובת משחימה מעט.

זהירות לא לשרוף!!

ד. אחרי האפיה משאירים לייבוש ממושך בתבנית ומוסיפים את התוספות.

מאחסנים בצנצנת סגורה היטב או שמחלקים לכל האהובים

הערות

500 גרם או יותר
גם לכם יש מתכון מוצלח? לחצו כאן והוסיפו אותו למאגר
עוד אין תגובות, היו הראשונים להגיב!
כתבו תגובה

המשך באמצעות

שכחתי סיסמה
אין לך שם משתמש באתר? צור חשבון

יצירת חשבון חדש

אני מאשר את תנאי השימוש באתר