פוקצ'ה

חדשות כיפה אחת מל"ו 15/11/06 00:00 כד בחשון התשסז

מצרכים

1 ק"ג קמח לבן רגיל

2 כפות שמרים יבשים

1 כפית מלח

2 וחצי כוסות מים

1/4 כוס שמן זית

1 גבעול רוזמרין

הוראות הכנה

ששששששש...

אל תגלי לאף אחד.

פוקצ´ה הוא פיצה ערומה (בלי הכיסוי של רוטב וגבינה).

מניחים בקערה את הקמח והשמרים ומערבבים היטב.

מוסיפים את המלח וכוס אחת מים ולשים עד לקבלת בצק.

מוסיפים מים לפי הצורך.

מניחים לתפוח במשך כ-40 דקות.

לשים שוב את הבצק ומרדדים במערוך משמנים תבנית ומשטחים בה את הבצק. יוצרים גומות באצבעות, מפזרים מעל מלח בישול גס, עלי רוזמרין ושמן זית.

אופים בחום של 230 מעלות במשך 20 דקות

הערות

כתבות נוספות