פוקצ'ה עם תוספות

חדשות כיפה אחת מל"ו 15/11/06 00:00 כד בחשון התשסז

צילום: shutterstock
צילום: shutterstock

מצרכים

1 ק"ג קמח לבן רגיל

2 כפות שמרים יבשים

1 כפית מלח

2 וחצי כוסות מים

1/4 כוס שמן זית

6 עגבניות טריות

הוראות הכנה

מניחים בקערה את הקמח והשמרים ומערבבים היטב.

מוסיפים את המלח, שמן הזית וכוס אחת מים ולשים עד לקבלת בצק.

מוסיפים מים לפי הצורך.

מניחים לתפוח במשך כ-40 דקות.

לשים שוב את הבצק ומרדדים במערוך משמנים תבנית ומשטחים בה את הבצק. משקיעים את מרכז העלה ויוצרים מעין קערה עם דפנות מוגבהות מעט.

מפזרים פרוסות עגבניות טריות על כל העלה, שופכים מעל שמן זית ואורגנו וממליחים.

הערות

כתבות נוספות