לחם בירה

חדשות כיפה אחת מל"ו 30/03/08 00:00 כג באדר ב'

מצרכים

פחית בירה (330 מ"ל) עם 2 וחצי כוסות קמח תופח, ביצה, קורט מלח, 2 כפות סוכר

אפשר להוסיף אגוזים שלמים או גרוסים

אפשר לצפות בשומשום או בגרעיני חמנייה

הוראות הכנה

מערבלים (אולי אפשר פחות).

מעבירים לתבנית מאורכת ואופים

כמתכון המקורי כתוב לאפות 50 דקות ב-180 מעלות. לי היה נראהמ מספיק רק חצי שעה, וכך עשיתי. יצא נהדר.

מתאים עם חמאה, שמנת מוקצפת, ריבות

וגם בלי כלום.

אני אהבתי את זה דווקא אם פיקנטי כמו סלט חצילים או ממרח זיתים. אבל זה כנראה עניין של טעם

הערות

תבנית אחת מאורכת מתכון מעולה.
הלחם היה טעים כמו טרי גם למחרת. קל להכנה וטעים מאוד!

כתבות נוספות