לחוח

חדשות כיפה toraneto 08/09/11 23:27 ט באלול התשעא

מצרכים

1 כוס קמח

1 כוס מים

1 כפית שמרים

חצי כפית מלח

חצי כפית סוכר

הוראות הכנה

מערבבים הכל במיקסר או עם מזלג אבל טוב.

נותנים לטפוח רבע שעה. עד שרואים התחלת בועות. יש לערבב מעט לפני כל לחוח על מנת שזה לא יהיה טפוח

יוצקים ככוס מהבלילה על מחבת קרה ויבשה, מניחים על האש.

בגלל כמות השמרים הגדולה יחסית ו´מכת´ החום נוצרים החורים של הלחוח.

יש לקרר את המחבת בין לחוח ללחוח או על ידי מים קרים על הצד החיצוני או פשוט להמתין.

מ4 כוסות קמח יוצא כ8 לחוחים.

זה לוקח זמן אבל שווה כל ביס

הערות

אחד

כתבות נוספות