קדה

יט סיון התשסז ,05 ביוני, 2007 05/06/2007 0:00

מצרכים

לבצק(
1קילו קמח
שקית שימרית
2 כפות סוכר
כף מלח
1/2 כוס שמן
3 פרוסות לחם שהיו שרוייות במים (ללא הקשה)
בערך 2.5 כוסות מים פושרים להוסיף או להפחית לפי הצורך.

למילוי
גבינה מלוחה של חמד בערך 2 חבילות
או למי שאוהב גבינה צהובה מגורדת.

לערבב את הקמח והסוכר השמרים היבשים
לאחר מכן להוסיף את המלח(להשתדל שהמלח לא יפגע בשמרים)
להוסיף את שאר החומרים של הבצק ואת המים בהדרגה. ללוש עד אשר נוצר בצק רך למגע ולא נדבק בידיים.
לכסות בניילון מגבת ולהשאיר לתפיחה בערך 1.5 שעתיים.

לאחר שהבצק תפח לעשות ממנו כדורים בנונים ולתת להם גם לתפוח בערך רבע שעה.
לאחר מכן לקחת כדור לשטח אותו מעט ביד ולמלא אותו בגבינה אפשר להוסיף תבלין (זעתר או אורגנו למי שאוהב)
לאחר שממלאים לסגור היטב את הצדדים בלחיצה עם האצבעות.
לקחת מחבת טפלון ולשמן במעט מרגרינה ולטן על אש נמוכה, אפשר להכניס כמה ביחד כמה שיש מקום ואים המחבת לא מספיק משומן אפשר להוסיף מעט מרגרינה מידי פעם. לטגן כך את כולם.

הוראות הכנה

קוצצים בצל קצוץ ומטגנים אותו עם מעט שמן עד שמזהיב
בינתיים מכינים קערה ושמים בתוכה 2 כפות קמח , מרוקנים לקערה את קופסאת הפטריות (כמובן אחרי ששוטפים אותם) ושופכים 2 כוסות מים מערבבים טוב טוב שלא יהיה גושים ומוסיפים את המלח , אבקת מרק עוף והפלפל שחור , שופכים לתוך הסיר עם הבצל מנמיכים את האיש ומערבבים עד שירתח והררוטב יהיה סמיך

הערות

במידה והרוטב סמיך מאוד יש להוסיף לו חצי כוס מים , למי שלא אוהב פטריות אפשר לחתוך גזר ולגרד במקום

המתכון באדיבות

מתכון שקיבלתי ממשפחה
גם לכם יש מתכון מוצלח? לחצו כאן והוסיפו אותו למאגר
לקריאה נוספת
עוד אין תגובות, היו הראשונים להגיב!
    תגובה חדשה

    האימייל לא יוצג באתר.

    המשך באמצעות

    שכחתי סיסמה
    אין לך שם משתמש באתר? צור חשבון

    יצירת חשבון חדש

    אני מאשר את תנאי השימוש באתר

    שכחת את הסיסמה? לא נורא!

    הכנס את כתובת המייל שלך ונשלח לך קישור ליצירת סיסמה חדשה