קדה

חדשות כיפה סי1971 05/06/07 00:00 יט בסיון התשסז

מצרכים

לבצק(

1קילו קמח

שקית שימרית

2 כפות סוכר

כף מלח

1/2 כוס שמן

3 פרוסות לחם שהיו שרוייות במים (ללא הקשה)

בערך 2.5 כוסות מים פושרים להוסיף או להפחית לפי הצורך.

למילוי

גבינה מלוחה של חמד בערך 2 חבילות

או למי שאוהב גבינה צהובה מגורדת.

לערבב את הקמח והסוכר+השמרים היבשים

לאחר מכן להוסיף את המלח(להשתדל שהמלח לא יפגע בשמרים)

להוסיף את שאר החומרים של הבצק ואת המים בהדרגה. ללוש עד אשר נוצר בצק רך למגע ולא נדבק בידיים.

לכסות בניילון + מגבת ולהשאיר לתפיחה בערך 1.5 שעתיים.

לאחר שהבצק תפח לעשות ממנו כדורים בנונים ולתת להם גם לתפוח בערך רבע שעה.

לאחר מכן לקחת כדור לשטח אותו מעט ביד ולמלא אותו בגבינה אפשר להוסיף תבלין (זעתר או אורגנו למי שאוהב)

לאחר שממלאים לסגור היטב את הצדדים בלחיצה עם האצבעות.

לקחת מחבת טפלון ולשמן במעט מרגרינה ולטן על אש נמוכה, אפשר להכניס כמה ביחד כמה שיש מקום ואים המחבת לא מספיק משומן אפשר להוסיף מעט מרגרינה מידי פעם. לטגן כך את כולם.

הוראות הכנה

הערות

40

המתכון באדיבות מתכון שקיבלתי ממשפחה

כתבות נוספות