לחם תפו

כד באלול התשסט
,
13 בספטמבר, 2009
13/09/2009 0:00
פרווה
לא מוגדר
לא הוגדר

מצרכים

4-5 כוסות קמח (אני עושה חצי-חצי קמח מלא ולבן)

4 כפות שמרים

5 כפות סוכר

3-4 שיני שום קצוצות (אפשר יותר)

2 כפות שמן זית

1.5 כוסות פירה

1 כף מלח (אפשר יותר, והכוונה היא באמת לכף זאת לא טעות)

1.25 כוסות מים

הוראות הכנה

הכנה:

מערבבים את הכל ביחד ולשים.

הערה חשובה: בהתחלה הבצק יבש יחסית ואחרי כמה דק´ לישה הוא נהיה דביק, אז לא להוסיף מים מיד אלא לחכות ולראות עם יש צורך.

מתפיחים כשעה עד הכפלת הנפח. מעברים לתבניות משומנות ומתפיחים שוב עד הכפלת הנפח.

הערה חשובה: הבצק מאד-מאד לא נוח לעבוד איתו (ליצור נחשים/כיכר)לכן מומלץ לשים בתבנית בגודל הרצוי ורק להשטיח את הבצק.

אופים ב-220 מעלות כ-35 דק´, עד שגם הלמטה מתחיל להשחים

הערות

4 תבניות איגליש קייק 1. בהתחלה הבצק יבש יחסית ואחרי כמה דק´ לישה הוא נהיה דביק, אז לא להוסיף מים מיד אלא לחכות ולראות עם יש צורך.
2. הבצק מאד-מאד לא נוח לעבוד איתו (ליצור נחשים/כיכר)לכן מומלץ לשים בתבנית בגודל הרצוי ורק להשטיח את הבצק.
גם לכם יש מתכון מוצלח? לחצו כאן והוסיפו אותו למאגר
עוד אין תגובות, היו הראשונים להגיב!
כתבו תגובה

המשך באמצעות

שכחתי סיסמה
אין לך שם משתמש באתר? צור חשבון

יצירת חשבון חדש

אני מאשר את תנאי השימוש באתר