לחוח

ו באדר התשסט
,
02 במרץ, 2009
02/03/2009 0:00
פרווה
לא מוגדר
לא הוגדר

מצרכים

לערבב:

קילו קמח,

2 כפות סוכר,

2 כפות שמרים יבשים,

כף וקצת מלח,

חצי-שני שליש שקית אבקת אפיה,

7 וחצי כוסות מים פושרים-חמימים.

הוראות הכנה

(לשים לב שהמלח בצד ולא נוגע בהתחלה בשמרים.)

לערבב כך שלא יהיו כמעט או בכלל גושים.מתקבלת עיסה נוזלית לגמרי. ולהתפיח כ30-40 דקות.

ועכשיו לטריק.

מטגנים במחבת טפלון שתחילת ההכנה חייבת להיות במחבת קרה ולכן קודם שמים מעט מעט שמן או מרגרינה ושופכים כמות קטנה מהעיסה (מלחוח ללחוח לומדים את הכמות הרצויה)ומפזרים באופן אחיד על המחבת.

נותנים לזה כ5 דקות, זה הופך למלא מלא בועות בשלב הזה לפי התימנים פשוט מוציאים ואוכלים לתיבון. כאשכנזיה אני הופכת לצד השני ל20 שניות כי אני אוהבת את זה טיפה חרוך.

חשוב!!!: לפני כל לחוח חדש יש לשטוף את המחבת כשהיא הפוכה מתחת למי ברז קרים או לחילופין לחכות שתתקרר או להשתמש בשתי מחבתות כי המחבת צריכה להיות קרה כל פעם מחדש.

הילדים שלי מרחו שוקולד אנ אכלתי אז איט וזה מעולה גם עם חלבה ומרק.

הערות

20 לחוחים

המתכון באדיבות אוסף של כמה מתכונים מהרשת

גם לכם יש מתכון מוצלח? לחצו כאן והוסיפו אותו למאגר
עוד אין תגובות, היו הראשונים להגיב!
כתבו תגובה
סגור

המשך באמצעות

שכחתי סיסמה
אין לך שם משתמש באתר? צור חשבון

יצירת חשבון חדש

אני מאשר את תנאי השימוש באתר

התרברבות מיותרת? מפקד חיל האוויר צילום: פלאש 90. תומר נאוברג

שרים בקבינט נגד מפקד חיל האוויר: "שחצנות מיותרת"

קרא עוד