לחוח

ט באלול התשעא
,
08 בספטמבר, 2011
08/09/2011 23:27
פרווה
לא מוגדר
לא הוגדר

מצרכים

1 כוס קמח

1 כוס מים

1 כפית שמרים

חצי כפית מלח

חצי כפית סוכר

הוראות הכנה

מערבבים הכל במיקסר או עם מזלג אבל טוב.

נותנים לטפוח רבע שעה. עד שרואים התחלת בועות. יש לערבב מעט לפני כל לחוח על מנת שזה לא יהיה טפוח

יוצקים ככוס מהבלילה על מחבת קרה ויבשה, מניחים על האש.

בגלל כמות השמרים הגדולה יחסית ו´מכת´ החום נוצרים החורים של הלחוח.

יש לקרר את המחבת בין לחוח ללחוח או על ידי מים קרים על הצד החיצוני או פשוט להמתין.

מ4 כוסות קמח יוצא כ8 לחוחים.

זה לוקח זמן אבל שווה כל ביס

הערות

אחד
גם לכם יש מתכון מוצלח? לחצו כאן והוסיפו אותו למאגר
עוד אין תגובות, היו הראשונים להגיב!
כתבו תגובה

המשך באמצעות

שכחתי סיסמה
אין לך שם משתמש באתר? צור חשבון

יצירת חשבון חדש

אני מאשר את תנאי השימוש באתר