כריך בלקני

ח באלול התשעב
,
26 באוגוסט, 2012
26/08/2012 13:34
באדיבות מחלבת טרה צילום: באדיבות מחלבת טרה
בשרי
לא מוגדר
לא הוגדר

מצרכים

1 יח´ גבטינה לבנה

1 כף ממרח פלפלים אדומים

4 פרוסות גבינה צהובה פרוסה דק דק 28% - חתוכות למשולשים

4 יח´ עגבניות שרי – שטופות, חצויות וצרובות על מחבת טפלון עם מעט שמן זית

1 יח´ פלפל גמבה - קלוי וחתוך לרצועות דקות (ללא הגרעינים)

10 יח´ בצלצלי פנינה מוחמצים

חצי כפית שמיר מיובש

מעט מלח גס, שמן זית

הוראות הכנה

אופן הכנת הסלט לכריך

• מערבבים בקערית קטנה את רצועות הפלפל, בצלצלי הפנינה, השמיר ועגבניות השרי עם המלח ושמן הזית

אופן הכנת הכריך

• חותכים את הג´בטינה לשתי פרוסות נפרדות

• מורחים על כל פרוסה את ממרח הפלפלים

• מסדרים את משולשי הגבינה הצהובה על הפרוסות עם הממרח

• מניחים את סלט הפלפלים ובצלצלי הפנינה מעל הגבינה בשתי פרוסות הג´בטינה ומגישים

הערות

1 המלצת השף
להגיש את הכריך בליווי זיתי טאסוס

המתכון באדיבות מתכון של שף מחלבת טרה ברק חי חורש

גם לכם יש מתכון מוצלח? לחצו כאן והוסיפו אותו למאגר
עוד אין תגובות, היו הראשונים להגיב!
כתבו תגובה

המשך באמצעות

שכחתי סיסמה
אין לך שם משתמש באתר? צור חשבון

יצירת חשבון חדש

אני מאשר את תנאי השימוש באתר