חלות

כב באב התשע
,
02 באוגוסט, 2010
02/08/2010 0:00
פרווה
לא מוגדר
לא הוגדר

מצרכים

1 ק"ג קמח

3וחצי כף סוכר

2 כפות שמרים

1 מלח

3 כוסות מים

הוראות הכנה

לערבב כל החומרים במערבל עד לקבלת עיסה אחידה לא דביקה מדי להוסיף קצת קמח באם הוא דביק מדי.

רצוי מאוד לתת למכונה לעבוד עד שהעיסה תתחמם טיפה

לתת לו לעמוד כ 20 דקות

(מתוך נסיון של 23 שנה)

הערות

אכן המתכון שובר המון מיתוסים בהכנת חלות
שווה לנסות

המתכון באדיבות עצמי

גם לכם יש מתכון מוצלח? לחצו כאן והוסיפו אותו למאגר
עוד אין תגובות, היו הראשונים להגיב!
כתבו תגובה
סגור

המשך באמצעות

שכחתי סיסמה
אין לך שם משתמש באתר? צור חשבון

יצירת חשבון חדש

אני מאשר את תנאי השימוש באתר

יוסף סידר צילום: יונתן זינדל/פלאש 90

ביישוב אדם אמרו "לא" לסדרתו של יוסף סידר על חטיפת הנערים

קרא עוד