חלה מקמח מלא של בשולי הענן

ח בתשרי התשעב
,
06 באוקטובר, 2011
06/10/2011 14:42
פרווה
לא מוגדר
לא הוגדר

מצרכים

הוראות הכנה

אני עובדת רק עם 70 אחוז מזה שנים,

החלות שלי תמיד יוצאות רכות ונהדרות-

סוף סוף משהו שאני כבר לא מתנצלת עליו אף פעם.

המתכון עם הוראות מדוויקות:

קילו קמח 70%

כפית מלח- לערבב היטב היטב

ליצור גומה במרכז הקמח-

לשים 2 כפות שמרים יבשים+ חצי כוס סוכר

(מידת הסוכר תלויה במידת המתיקות שאת רוצה את החלות,

לרוב זה נע בין 6 כפות ל 3\4 כוס)

לערבב היטב הכל עם הקמח.

להוסיף 2 ביצים

3\4 כוס שמן

ולערבב

להוסיף 2 כוסות מים פושרים (אפשר להוסיף מעט אם הבצק קצת קשה)

לערבב ולהתחיל ללוש..

כמה שיותר יותר טוב.

אני פעמים רבות נותנת גם לבחור שלי ללוש אחרי שנמאס לי,

כך הבצק מרוויח.

להתפיח לשעה-שעה וחצי,

ליצור צורות ולהתפיח אותם (עם ביצה ושומשום) עוד כחצי שעה.

לאפות בחום של 170 מעלות כ20 דקות-חצי שעה,

עד שהחלות מזהיבות והתחתית שלהם בצבע חום עדין יפה.

הערות

גם לכם יש מתכון מוצלח? לחצו כאן והוסיפו אותו למאגר

המשך באמצעות

שכחתי סיסמה
אין לך שם משתמש באתר? צור חשבון

יצירת חשבון חדש

אני מאשר את תנאי השימוש באתר