חלה לשבת בריאה וקלה

כו בשבט התשעג
,
06 בפברואר, 2013
06/02/2013 5:23
זבולון1 צילום: זבולון1
פרווה
לא מוגדר
לא הוגדר

מצרכים

5 כוסות קמח מלא

1 כוס קמח לבן

1/2 1 כף מלח

2 כפות שמרים יבשים

דבש (כמות לפי טעם)

ביצה

1/2 כוס שמן

הוראות הכנה

- בתוך כוס, לערבב שמרים עם מעט מים חמימים ודבש. לחכות כ-10 דקות עד תסיסה מלאה. התסיסה אמורה להגיע עד לשפת הכוס.

- לערבב כל החומרים. ללוש היטב.

- להפתיח לשעה וחצי

- לחלק את הבצק לכמויות רצויות, להכין את הצורה הרצויה

- להניח לתפוח עוד חצי שעה, מכוסה במגבת

- למרוח ביצה וסומסום

- כשהתנור מחומם מראש, לאפות עד 200 מעלות למשך 35 דקות. לבדוק מדי פעם, התוצאה משתנה מתנור לתנור.

הערות

שלוש חלות גדולות
גם לכם יש מתכון מוצלח? לחצו כאן והוסיפו אותו למאגר

המשך באמצעות

שכחתי סיסמה
אין לך שם משתמש באתר? צור חשבון

יצירת חשבון חדש

אני מאשר את תנאי השימוש באתר