ג'בטה

א בכסלו התשעא
,
08 בנובמבר, 2010
08/11/2010 0:00
ג

ג'בטהצילום: shutterstock

פרווה
עד 10 דקות
לא הוגדר

מצרכים

3 כוסות קמח לבן+2 כפיות שמרים יבשים

מוסיפים:

2 כפיות סוכר

3 כפיות מלח

4 כפות שמן זית

1/4 -1/2 כוס מים

ראש עיסה (מתכון בנפרד)

ראש עיסה:

3 כוסות קמח

1/2 כפית שמרים

מים לקבלת מרקם פודינג

מערבבים, מכסים בנילון ומניחים להתססה, לא במקרר.ללילה.

הוראות הכנה

לשים לבצק דביק, משמנים את גוש הבצק והקערה ומתפיחים להכפלת הנפח.

בעזרת ידיים משומנות מעצבים את הג´בטות, משמנים אותן ומניחים לתפוח שוב להכפלת הנפח.

לפני ההכנסה לתנור, בחום 200 מעלות, זורים קמח

בזמן האפיה פותחים כמה פעצים את התנור ומשפריצים מסביב לג´בטות מים

הקירור בתנור עם דלת פתוחה.

הערות

ל-4 ג´בטות קטנות או 2 גדולות
גם לכם יש מתכון מוצלח? לחצו כאן והוסיפו אותו למאגר
עוד אין תגובות, היו הראשונים להגיב!
כתבו תגובה

המשך באמצעות

שכחתי סיסמה
אין לך שם משתמש באתר? צור חשבון

יצירת חשבון חדש

אני מאשר את תנאי השימוש באתר

הרבנית כרמית פיינטוך צילום: באדיבות המצולם

הרבנית כרמית פיינטוך: ההבדלים בין נשים וגברים, לא צריכים לדכא אף אחד מהצדדים

קרא עוד