רוטב שמנת וחרדל דיז'ון לסלמון

חדשות כיפה ליאונה 15/11/06 00:00 כד בחשון התשסז

צילום: shutterstock
צילום: shutterstock

מצרכים

1/2 גמבה אדומה חתוכה לקוביות קטנות

1 מכל שמנת להקצפה

1 כף חרדל דיז´ון עם גרגרים

2 כפות שמיר קצוץ

מלח, פלפל שחור

👈 אומץ הוא לא רק בשדה הקרב - הכנס שישבור לכם את הקונספציה. יום ראשון הקרוב 31.3 מלון VERT ירושלים לפרטים נוספים לחצו כאן

הוראות הכנה

מטגנים קצרות את הגמבה בשמן או חמאה, מוסיפים את ה שמנת ומביאים לרתיחה. בוחשים פנימה את החרדל והשמיר ומתבלים.

זהו.

👈 ביום ראשון כ"א אדר ב (31.3.24) תחת הכותרת "האומץ לדבר על זה" יתקיים כנס מיוחד בנושא מתמודדי נפש בצל המלחמה. לפרטים נוספים לחצו כאן

הערות

המתכון באדיבות "בישול בקלי קלות" - רות סירקיס

כתבות נוספות