מצרכים
1/2 גמבה אדומה חתוכה לקוביות קטנות
1 מכל שמנת להקצפה
1 כף חרדל דיז´ון עם גרגרים
2 כפות שמיר קצוץ
מלח, פלפל שחור
👈 אומץ הוא לא רק בשדה הקרב - הכנס שישבור לכם את הקונספציה. יום ראשון הקרוב 31.3 מלון VERT ירושלים לפרטים נוספים לחצו כאן
הוראות הכנה
מטגנים קצרות את הגמבה בשמן או חמאה, מוסיפים את ה שמנת ומביאים לרתיחה. בוחשים פנימה את החרדל והשמיר ומתבלים.
זהו.
👈 ביום ראשון כ"א אדר ב (31.3.24) תחת הכותרת "האומץ לדבר על זה" יתקיים כנס מיוחד בנושא מתמודדי נפש בצל המלחמה. לפרטים נוספים לחצו כאן
הערות
המתכון באדיבות "בישול בקלי קלות" - רות סירקיס