קציצות דגים בקלי קלות

חדשות כיפה דובשניה 30/10/07 00:00 יח בחשון התשסח

מצרכים

חבילת דג בקלה

3 תפוחי אדמה קלופים

בצל

חבילה כוסברה או פטריזליה

ראש שיני שום

2 ביצים

קמח מצה

מלח

תבלינים לפי הטעם

👈 ביום ראשון כ"א אדר ב (31.3.24) תחת הכותרת "האומץ לדבר על זה" יתקיים כנס מיוחד בנושא מתמודדי נפש בצל המלחמה. לפרטים נוספים לחצו כאן

הוראות הכנה

1. לבשל את הדגים והתפוחי אדמה במעט מים עד כחצי שעה.לסנן ולקרר.

2. לסנן(לשמור את מי הבישול לרוטב)

לטחון את הדגים והתפוחי אדמה עם הכוסברה/פטריזיליה, השום והבצל והתבלינים.

3 . להוסיף ביצים, וקמח מצה עד

שתיווצר עיסה נוחה לטיגון.

4. ליצור קציצות ולטגן .

👈 ביום ראשון כ"א אדר ב (31.3.24) תחת הכותרת "האומץ לדבר על זה" יתקיים כנס מיוחד בנושא מתמודדי נפש בצל המלחמה. לפרטים נוספים לחצו כאן

הערות

אפשר להכין רוטב עגבניות עם מי הבישול
ולהכניס את הקציצות לאחר הטיגון לרוטב ל10 דקות.
מומלץ להגיש עם פיירה וסלט
בתיאבון.

המתכון באדיבות מתכון עצמי

כתבות נוספות