סלמון פרובנסאל

חדשות כיפה מיצמיצ 26/08/07 00:00 יב באלול התשסז

צילום: shutterstock
צילום: shutterstock

מצרכים

1 ק"ג פילה סלמון

למישרה:

1/2 כוס יין לבן

2 שיני שום

1/3 כוס שמן זית

פלפל שחור גרוס

לתערובת:

2 כוסות פרורי לחם

1 צרור בזיליקום

1/2 צרור נענע

1/2 צרור שמיר

5 שיני שום

200 גר´ גבינת פרמזן

מעט טימין

זסט מ-2 לימונים

פלפל שחור גרוס

מלח

1/2 כוס שמן זית

👈 ביום ראשון כ"א אדר ב (31.3.24) תחת הכותרת "האומץ לדבר על זה" יתקיים כנס מיוחד בנושא מתמודדי נפש בצל המלחמה. לפרטים נוספים לחצו כאן

הוראות הכנה

מערבבים את חומרי המישרה, ומשרים בו את נתח הדג למשך הלילה.

את חומרי התערובת לשים במג´ימיקס ולערבב .

את הדג לשים בתבנית מצופה בניר אפיה.

להדק את התערובת לדג.

לחמם התנור ל-200 מעלות לאפות במשך 10 דקות.

להמשיך לאפות ב-180 מעלות למשך 15-20 דקות.

להגיש לצד הדג, צלוחית עם מיץ לימון טרי מעורבב עם שמן זית ומלח.

👈 ביום ראשון כ"א אדר ב (31.3.24) תחת הכותרת "האומץ לדבר על זה" יתקיים כנס מיוחד בנושא מתמודדי נפש בצל המלחמה. לפרטים נוספים לחצו כאן

הערות

כתבות נוספות