סלמון בתנור עם ירקות

חדשות כיפה מלאכת מחשבת 17/05/09 00:00 כג באייר התשסט

צילום: shutterstock
צילום: shutterstock

מצרכים

פרוסות סלמון

פרוסות קישואים

פרוסות גמבה אדומה

מלח גס

👈 אומץ הוא לא רק בשדה הקרב - הכנס שישבור לכם את הקונספציה. יום ראשון הקרוב 31.3 מלון VERT ירושלים לפרטים נוספים לחצו כאן

הוראות הכנה

מנקים את הדג

מסדרים את הדג והירקות על נייר אפיה בתבנית

מסביב לכל פרוסת דג מפזרים קצת מלח גס

אופים בחום נמוך-בינוני עד שמוכן (בערך 40 דקות, אבל תלוי בתנור)

👈 ביום ראשון כ"א אדר ב (31.3.24) תחת הכותרת "האומץ לדבר על זה" יתקיים כנס מיוחד בנושא מתמודדי נפש בצל המלחמה. לפרטים נוספים לחצו כאן

הערות

פרוסה לכל סועד כמובן-אפשר להוסיף ולשנות את הירקות
בד"כ אפשר לקנות יותר בזול דג שלם ולבקש ממוכר הדגים לפרוס אותו, יחסית למחיר הפרוסות המוכנות כבר

המתכון באדיבות עצמי

כתבות נוספות