מצרכים
חצי קילו פילה מושט
2-3 כפיות רוטב צ´ילי מתוק
2-3 כפיות גדושות דבש
מעט מלח
מיץ לימון(לא חובה)
שמן לטיגון
👈 אומץ הוא לא רק בשדה הקרב - הכנס שישבור לכם את הקונספציה. יום ראשון הקרוב 31.3 מלון VERT ירושלים לפרטים נוספים לחצו כאן
הוראות הכנה
-מפשירים את הדגים, שוטפים היטב, "מעסים" קלות בידיים מרוחות מיץ לימון ומלח ושוטפים שוב.
- מחממים מחבת שמן, וכשהוא חם מכניסים את הדגים.
- מלמעלה שופכים על הדגים את רוטב הצ´ילי ואת הדבש.
-כשהצד התחתון נראה מוכן (או אחרי כ3-5 דק´) מורידים את המחבת מהאש עד שהשמן מפסיק לבעבע.
-אחרי כחצי דקה, הופכים את הדגים ומחזירים לאש.
- אחרי כ3-5 דק´ מכבים את הלהבה ומעבירים לצלחת עם נייר ע"מ לספוג את השמן.
בתאבון :)
👈 ביום ראשון כ"א אדר ב (31.3.24) תחת הכותרת "האומץ לדבר על זה" יתקיים כנס מיוחד בנושא מתמודדי נפש בצל המלחמה. לפרטים נוספים לחצו כאן