מושט מטוגן מתוק

חדשות כיפה סתיו 02/04/10 00:00 יח בניסן התשע

מושט מטוגן מתוק , צילום: shutterstock
מושט מטוגן מתוק , צילום: shutterstock

מצרכים

חצי קילו פילה מושט

2-3 כפיות רוטב צ´ילי מתוק

2-3 כפיות גדושות דבש

מעט מלח

מיץ לימון(לא חובה)

שמן לטיגון

👈 אומץ הוא לא רק בשדה הקרב - הכנס שישבור לכם את הקונספציה. יום ראשון הקרוב 31.3 מלון VERT ירושלים לפרטים נוספים לחצו כאן

הוראות הכנה

-מפשירים את הדגים, שוטפים היטב, "מעסים" קלות בידיים מרוחות מיץ לימון ומלח ושוטפים שוב.

- מחממים מחבת שמן, וכשהוא חם מכניסים את הדגים.

- מלמעלה שופכים על הדגים את רוטב הצ´ילי ואת הדבש.

-כשהצד התחתון נראה מוכן (או אחרי כ3-5 דק´) מורידים את המחבת מהאש עד שהשמן מפסיק לבעבע.

-אחרי כחצי דקה, הופכים את הדגים ומחזירים לאש.

- אחרי כ3-5 דק´ מכבים את הלהבה ומעבירים לצלחת עם נייר ע"מ לספוג את השמן.

בתאבון :)

👈 ביום ראשון כ"א אדר ב (31.3.24) תחת הכותרת "האומץ לדבר על זה" יתקיים כנס מיוחד בנושא מתמודדי נפש בצל המלחמה. לפרטים נוספים לחצו כאן

הערות

4-5 סועדים

כתבות נוספות