דג סול ברוטב מנייר (כמו באולמות)

חדשות כיפה מיצמיצ 16/02/11 00:00 יב באדר א'

צילום: shutterstock
צילום: shutterstock

מצרכים

לדג

4 נתחים של פילה סול (150 גרם ליחידה)

קמח

פלפל, מלח

1/2 כוס שמן

מרכיבים לרוטב

1/2 כוס יין לבן

1/2 כוס מיץ לימון טרי

5 כפות פטרוזיליה קצוצה

50 גרם מרגרינה בטעם חמאה

8 שיני שום פרוס דק

1/2 כפית אבקת מרק עוף

1/4 כפית כורכום

מלח ופלפל גרוס שחור

הוראות הכנה

1. שמים את הקמח בקערה ומתבלים אותו במלח ופלפל.

2. מחממים את השמן במחבת רחבה.

3. מקמחים את הדגים ולטגן עד להזהבה.

4. להניח על נייר סופג.

5. הכנת הרוטב: מניחים את כל מרכיבי הרוטב במחבת (פרט למרגרינה ולפטרוזיליה) ומחממים עד לצמצום חצי מהרוטב.

6. לאחר מכן מוסיפים את המרגרינה ומערבבים עד להמסה. מוסיפים את הפטרוזיליה, יוצקים על הדג ומגישים מיד.

הערות

כתבות נוספות