מצרכים
2 שקיות דג נסיכת הנילוס קפוא
פרוסות עגבניות עסיסיות אדומות
גזר חתוך למקלות דקים
פלפלים חריפים (לפי הטעם)
רצועות גמבה (פלפל אדום)
1 חבילת כוסברה
שיני שום קלופות וחתוכות לחצי מראש שום אחד
תבלינים:
1 כוס שמן (לא לחסוך בכמות..זה פוגע מאוד באיכות!!)
3 כפות פפריקה אדומה מתוקה
2 כפות כמון
2 כפות אבקת מרק עוף
👈 אומץ הוא לא רק בשדה הקרב - הכנס שישבור לכם את הקונספציה. יום ראשון הקרוב 31.3 מלון VERT ירושלים לפרטים נוספים לחצו כאן
הוראות הכנה
הכנה:
את הדג לחתוך לפרוסות בגודל הרצוי. לפזר מלח גס ומיץ לימון על פרוסות הדג, ולהשרות לרבע שעה. לאחר מכן לשטוף היטב.
בסיר לסדר:
פרוסות עגבניות שיכסו את תחתית הסיר כולו. לפזר גזר, גמבה, שיני שום, פלפלים חריפים, 1/2 חבילת כוסברה קצוצה. לערבב את התבלינים עם השמן, לטבול כל פרוסת דג בתוך בלילת התבלינים ולהניח על הירקות שבסיר. לפזר את מה שנותר על הדגים בסיר. לפזר 1/2 חבילת כוסברה שנותרה על הכל. מים ממש מעט כדי שלא ייצא מרק, רק עד כדי כיסוי. לבשל על אש גבוהה, 45 דקות עד שעה.
👈 אומץ הוא לא רק בשדה הקרב - הכנס שישבור לכם את הקונספציה. יום ראשון הקרוב 31.3 מלון VERT ירושלים לפרטים נוספים לחצו כאן