דג חריף - "כמו מרוקאי"

חדשות כיפה רינה19 18/09/06 00:00 כה באלול התשסו

צילום: shutterstock
צילום: shutterstock

מצרכים

דג

גמבה אדומה

שום

זיתים

עגבניות

גזר

פרוסות תפו"א לא דקות מדי (לא חובה)

אפשר בצל (לא חובה)

לרוטב:

שמן/שמן זית,

פפריקה מתוקה,

פפריקה חריפה,

אב´ שום,

מים

עלי כוסברה טריים (גוש-קטיף, ניצן).

👈 ביום ראשון כ"א אדר ב (31.3.24) תחת הכותרת "האומץ לדבר על זה" יתקיים כנס מיוחד בנושא מתמודדי נפש בצל המלחמה. לפרטים נוספים לחצו כאן

הוראות הכנה

במחבת רחבה שמים גמבה אדומה, שום, זיתים, עגבניות, גזר, הכל כמובן פרוס/חתוך, אפשר פרוסות תפו"א לא דקות מדי, אפשר בצל (תלוי אם את מרוקאית אסלית או לא... מרוקאים- לא שמים.)

שמים על זה את הדגים, ועוד מהירקות, מכינים כוס רוטב מהמרכיבים מערבבים, ושופכים מעל.

מבשלים עד שהדגים מוכנים, לקראת הסוף מוסיפים עלי כוסברה טריים.

👈 ביום ראשון כ"א אדר ב (31.3.24) תחת הכותרת "האומץ לדבר על זה" יתקיים כנס מיוחד בנושא מתמודדי נפש בצל המלחמה. לפרטים נוספים לחצו כאן

הערות

כתבות נוספות