מצרכים
דג
גמבה אדומה
שום
זיתים
עגבניות
גזר
פרוסות תפו"א לא דקות מדי (לא חובה)
אפשר בצל (לא חובה)
לרוטב:
שמן/שמן זית,
פפריקה מתוקה,
פפריקה חריפה,
אב´ שום,
מים
עלי כוסברה טריים (גוש-קטיף, ניצן).
👈 ביום ראשון כ"א אדר ב (31.3.24) תחת הכותרת "האומץ לדבר על זה" יתקיים כנס מיוחד בנושא מתמודדי נפש בצל המלחמה. לפרטים נוספים לחצו כאן
הוראות הכנה
במחבת רחבה שמים גמבה אדומה, שום, זיתים, עגבניות, גזר, הכל כמובן פרוס/חתוך, אפשר פרוסות תפו"א לא דקות מדי, אפשר בצל (תלוי אם את מרוקאית אסלית או לא... מרוקאים- לא שמים.)
שמים על זה את הדגים, ועוד מהירקות, מכינים כוס רוטב מהמרכיבים מערבבים, ושופכים מעל.
מבשלים עד שהדגים מוכנים, לקראת הסוף מוסיפים עלי כוסברה טריים.
👈 ביום ראשון כ"א אדר ב (31.3.24) תחת הכותרת "האומץ לדבר על זה" יתקיים כנס מיוחד בנושא מתמודדי נפש בצל המלחמה. לפרטים נוספים לחצו כאן