קציצות דגים בקלי קלות

יח בחשון התשסח
,
30 באוקטובר, 2007
30/10/2007 0:00
פרווה
לא מוגדר
לא הוגדר

מצרכים

חבילת דג בקלה

3 תפוחי אדמה קלופים

בצל

חבילה כוסברה או פטריזליה

ראש שיני שום

2 ביצים

קמח מצה

מלח

תבלינים לפי הטעם

הוראות הכנה

1. לבשל את הדגים והתפוחי אדמה במעט מים עד כחצי שעה.לסנן ולקרר.

2. לסנן(לשמור את מי הבישול לרוטב)

לטחון את הדגים והתפוחי אדמה עם הכוסברה/פטריזיליה, השום והבצל והתבלינים.

3 . להוסיף ביצים, וקמח מצה עד

שתיווצר עיסה נוחה לטיגון.

4. ליצור קציצות ולטגן .

הערות

אפשר להכין רוטב עגבניות עם מי הבישול
ולהכניס את הקציצות לאחר הטיגון לרוטב ל10 דקות.
מומלץ להגיש עם פיירה וסלט
בתיאבון.

המתכון באדיבות מתכון עצמי

גם לכם יש מתכון מוצלח? לחצו כאן והוסיפו אותו למאגר
עוד אין תגובות, היו הראשונים להגיב!
כתבו תגובה
סגור

המשך באמצעות

שכחתי סיסמה
אין לך שם משתמש באתר? צור חשבון

יצירת חשבון חדש

אני מאשר את תנאי השימוש באתר

זמורה ובעלה צילום: באדיבות המשפחה

"אני עומדת לפניכם היום כאובה משהייתי לפני פסק הדין"

קרא עוד