מושט מטוגן מתוק

יח בניסן התשע
,
02 באפריל, 2010
02/04/2010 0:00
מושט מטוגן מתוק

מושט מטוגן מתוק צילום: shutterstock

פרווה
עד 10 דקות
פשוט

מצרכים

חצי קילו פילה מושט

2-3 כפיות רוטב צ´ילי מתוק

2-3 כפיות גדושות דבש

מעט מלח

מיץ לימון(לא חובה)

שמן לטיגון

הוראות הכנה

-מפשירים את הדגים, שוטפים היטב, "מעסים" קלות בידיים מרוחות מיץ לימון ומלח ושוטפים שוב.

- מחממים מחבת שמן, וכשהוא חם מכניסים את הדגים.

- מלמעלה שופכים על הדגים את רוטב הצ´ילי ואת הדבש.

-כשהצד התחתון נראה מוכן (או אחרי כ3-5 דק´) מורידים את המחבת מהאש עד שהשמן מפסיק לבעבע.

-אחרי כחצי דקה, הופכים את הדגים ומחזירים לאש.

- אחרי כ3-5 דק´ מכבים את הלהבה ומעבירים לצלחת עם נייר ע"מ לספוג את השמן.

בתאבון :)

הערות

4-5 סועדים
גם לכם יש מתכון מוצלח? לחצו כאן והוסיפו אותו למאגר
עוד אין תגובות, היו הראשונים להגיב!
כתבו תגובה

המשך באמצעות

שכחתי סיסמה
אין לך שם משתמש באתר? צור חשבון

יצירת חשבון חדש

אני מאשר את תנאי השימוש באתר

דבריה יועברו לתלמידי ישראל. מרים פרץ צילום: פלאש 90. הדס פרוש

בהוראת בנט: נאומה של מרים פרץ יילמד בבתי הספר

קרא עוד