דג פורל ורוד משפחתי ברוטב עירית

א בניסן התשעא
,
05 באפריל, 2011
05/04/2011 0:00
חלבי
עד 10 דקות
לא הוגדר

מצרכים

1 דג פורל ורוד משפחתי

חצי בצל סגול קלוף וקצוץ דק

כוס יין לבן יבש

מיכל שמנת מתוקה

מלח

פלפל שחור

צרור עירית

200 גרם חמאה חתוכה לקוביות קטנות

הוראות הכנה

מחממים תנור ל-200 מעלות.

מסדרים את דגי הפורל בתבנית אפייה גדולה ומכניסים לתנור ל-20 דקות.

להכנת הרוטב:

בסיר קטן שמים כוס יין ובצל ומביאים לרתיחה ומצמצים את הנוזלים (להבה בעוצמה גבוהה, עד שנשארת כמות של שתי כפות יין. מתבלים במלח ופלפל.

מוסיפים את השמנת ומביאים לרתיחה עדינה.

מוסיפים את החמאה בהדרגה ומקציפים את הרוטב בעזרת מטרפה. ממשיכים להקציף עד לקבלת רוטב סמיך.

מסננים את הרוטב ומוסיפים את העירית הקצוצה.

הגשה: מוציאים את הדג מהתנור, ופורסים למנות על פי מספר הסועדים, ואז ויוצקים מעליו את הרוטב.

הערות

6 סועדים

המתכון באדיבות באדיבות חוות ´דגי הדן´ בקיבוץ דן

גם לכם יש מתכון מוצלח? לחצו כאן והוסיפו אותו למאגר
עוד אין תגובות, היו הראשונים להגיב!
כתבו תגובה

המשך באמצעות

שכחתי סיסמה
אין לך שם משתמש באתר? צור חשבון

יצירת חשבון חדש

אני מאשר את תנאי השימוש באתר