דג עשבי תיבול ושקדים

כו בחשון התשעב
,
23 בנובמבר, 2011
23/11/2011 21:33
פרווה
לא מוגדר
לא הוגדר

מצרכים

רכים

4 פילה דג בס(אפשר גם דג אחר)

1/2 כוס פטרוזיליה קצוצה דק

1/2 כוס כוסברה קצוצה דק

3 כפות נענע קצוצה דק

1 כף פירורי לחם

1חבילה (100 גרם) שקדים גרוס

קליפת מגוררת מ-1 לימון

1/2 כוס שמן זית

1 כפית פלפל גס

1/5 כפית מלח גס

הוראות הכנה

אופן ההכנה

מחממים את התנור לחום 200 מעלות מברישים את התבנית בקצת שמן זית.

מנגבים את הדגים במגבת נייר ומניחים בתבנית עם העור כלפי מטה.

שמים בקערה את יתר החמרים מערבבים ומפזרים את התערובת

מעל פילה הדג ומהדקים.כך שהדג יכוסה לגמרי.אופים 10-15 דקות.

הערות

2 אנשים מתכון פשוט קל הכנה וטעים ועשיר מאוד

המתכון באדיבות שמחה יצחק מבשלת

גם לכם יש מתכון מוצלח? לחצו כאן והוסיפו אותו למאגר
עוד אין תגובות, היו הראשונים להגיב!
כתבו תגובה

המשך באמצעות

שכחתי סיסמה
אין לך שם משתמש באתר? צור חשבון

יצירת חשבון חדש

אני מאשר את תנאי השימוש באתר