דג עם עגבניות בצל ותפו

טז באב התשסח
,
17 באוגוסט, 2008
17/08/2008 0:00
פרווה
לא מוגדר
לא הוגדר

מצרכים

דג- איזה שאוהבים וכמה שרוצים

5 תפו"א

3 עגבניות

2גמבות

3בצלים

הוראות הכנה

1. מפשירים את הדג, אם יש ריח, משרים במים ולימון

2. מניחים את הדגים בתבנית, מתבלים בשמן זית, מלח ופפריקה מתוקה. חשוב- שכל דג יהיה עטוף בנ"ל. ומניחים בתבנית בצורה מסודרת.

3. חותכים את כל הירקות לקוביות, מניחים בקערה, מתבלים כנ"ל, אבל עם יותר שמן!מערבבים טוב טוב טוב..

4. לתבנית עם הדג מוסיפים את הירקות5. מכסים ואופים בחום של 180 ל30 דקות, אם התפו"א עדיין לא מבושלים, משאירים מכוסה. כשהתבשיל מוכן, מסירים את המכסה ואופים ל15 דק´ נוספות בשביל שישחים.

הערות

4-5 אנשים *עצה: מומלץ לבשל את התפו"א 1/2 בישול ע"מ שזה יהיה פחות זמן בתנור.
ודבר נוסף, הסוד הוא בבצל! תשימו יותר בצל- יותר טעים!
גם לכם יש מתכון מוצלח? לחצו כאן והוסיפו אותו למאגר
עוד אין תגובות, היו הראשונים להגיב!
כתבו תגובה

המשך באמצעות

שכחתי סיסמה
אין לך שם משתמש באתר? צור חשבון

יצירת חשבון חדש

אני מאשר את תנאי השימוש באתר

מתנער מהודעת ההתנערות של האגוד. הרב לבנון צילום: פלאש 90. נתי שוחט

טענה: צה"ל ניסה לבטל את כנס הרבנים בשדרות

קרא עוד