דג סול עם רוטב מעולה

ב באב התשסח
,
03 באוגוסט, 2008
03/08/2008 0:00
פרווה
לא מוגדר
לא הוגדר

מצרכים

פילה דג סול

לימון

קמח

מעט שמן

בצל

כוס מים חמים

כף אבקת מרק עוף

כף רוטב סויה

מלח

פלפל שחור

שמיר

הוראות הכנה

משרים את הדג חצי שעה במיץ לימון

מקמחים ומטגנים דקה מכל צד ומעבירים לתבנית/ כלי הגשה

באותה מחבת מטגנים בצל קצוץ עד הזהבה מוסיפים את יתר החומרים חוץ מהשמיר ומצמצמים את הרוטב (בערך שלוש דקות)

שופכים את הרוטב על הדג...

הערות

6 מנות
גם לכם יש מתכון מוצלח? לחצו כאן והוסיפו אותו למאגר
עוד אין תגובות, היו הראשונים להגיב!
כתבו תגובה
סגור

המשך באמצעות

שכחתי סיסמה
אין לך שם משתמש באתר? צור חשבון

יצירת חשבון חדש

אני מאשר את תנאי השימוש באתר

אביחי מנדלבליט צילום: פלאש 90

היועמ"ש רמז: נתניהו לא יוכל להיות מעורב במינוי מפכ"ל חדש

קרא עוד