דג נסיכה בעגבניות ופלפלים

ב בשבט התשע
,
17 בינואר, 2010
17/01/2010 0:00
דג בעגבניות ופלפלים צילום: shutterstock
פרווה
עד 10 דקות
לא הוגדר

מצרכים

4 פרוסות דג נסיכה

2 עגבניות

2 פלפלים

שמנ"ז

מעט רסק עגבניות

6 שיני שום

תבלינים: פפריקה, כמון, כרכום ומלח

הוראות הכנה

מניחים בסיר רצועות פלפל עם חצי כוס מים ומבשלים..

כשהמים כמעט נגמרים, מוסיפים שיני שום, רסק עגבניות, 2 כפות שמנ"ז, מתבלים לפי הטעם, מערבבים ומוסיפים רצועות דג.

סוגרים את הסיר ומבשלים ל7 דקות.. אח"כ הופכים את הדג לצד השני ומוסיפים עיגולי עגבניה מעל פרוסות הדג ומבשלים עד לריכוך של העגבניה.

בתאבון!

מעולה עם לחם שחור טרי.

הערות

4 מנות
גם לכם יש מתכון מוצלח? לחצו כאן והוסיפו אותו למאגר
עוד אין תגובות, היו הראשונים להגיב!
כתבו תגובה

המשך באמצעות

שכחתי סיסמה
אין לך שם משתמש באתר? צור חשבון

יצירת חשבון חדש

אני מאשר את תנאי השימוש באתר