דג מרוקאי ברוטב עגבניות מעולה

ל בתשרי התשעא
,
08 באוקטובר, 2010
08/10/2010 0:00
פרווה
לא מוגדר
לא הוגדר

מצרכים

2 שקיות דג נסיכת הנילוס קפוא

פרוסות עגבניות עסיסיות אדומות

גזר חתוך למקלות דקים

פלפלים חריפים (לפי הטעם)

רצועות גמבה (פלפל אדום)

1 חבילת כוסברה

שיני שום קלופות וחתוכות לחצי מראש שום אחד

תבלינים:

1 כוס שמן (לא לחסוך בכמות..זה פוגע מאוד באיכות!!)

3 כפות פפריקה אדומה מתוקה

2 כפות כמון

2 כפות אבקת מרק עוף

הוראות הכנה

הכנה:

את הדג לחתוך לפרוסות בגודל הרצוי. לפזר מלח גס ומיץ לימון על פרוסות הדג, ולהשרות לרבע שעה. לאחר מכן לשטוף היטב.

בסיר לסדר:

פרוסות עגבניות שיכסו את תחתית הסיר כולו. לפזר גזר, גמבה, שיני שום, פלפלים חריפים, 1/2 חבילת כוסברה קצוצה. לערבב את התבלינים עם השמן, לטבול כל פרוסת דג בתוך בלילת התבלינים ולהניח על הירקות שבסיר. לפזר את מה שנותר על הדגים בסיר. לפזר 1/2 חבילת כוסברה שנותרה על הכל. מים ממש מעט כדי שלא ייצא מרק, רק עד כדי כיסוי. לבשל על אש גבוהה, 45 דקות עד שעה.

הערות

גם לכם יש מתכון מוצלח? לחצו כאן והוסיפו אותו למאגר
עוד אין תגובות, היו הראשונים להגיב!
כתבו תגובה

המשך באמצעות

שכחתי סיסמה
אין לך שם משתמש באתר? צור חשבון

יצירת חשבון חדש

אני מאשר את תנאי השימוש באתר