דג בורי/מושט (חריף)

יז בשבט התשסט
,
11 בפברואר, 2009
11/02/2009 0:00
פרווה
לא מוגדר
לא הוגדר

מצרכים

דג בורי או מושט

שמן

שום

בצל יבש

מלח

רסק

פפריקה חריפה

פפריקה מתוקה

כמון

גמבה אדומה

פלפל חריף אמיתי

הוראות הכנה

הרוטב:

שמים 2/3 כפות שמן בסיר

מוסיפים שני הפפריקות

(5 שיני שום)-מוסיפים שום חתוך לחתיכות גדולות (עיגולים)

מוסיפים פלפל חריף אמיתי (תלוי במידת החריפות שרוצים: או חתוך לחצי או שלם או חתוך לחתיכות).

מוסיפים גמבה אדומה חתוכה לרצועות ומטגנים.

מוסיפים בצל, מערבבים רסק עם מים ותבלינים:מלח,פפריקות,כמון.

מוסיפים את התערובת לשמן.

הדג:

קודם קונים את הדג ממקום עם הכשר כי לאחרונה הבורי נגוע מאוד בתולעים.

לפני,משרים דג במלח חצי-שעה.

אח"כ רוחצים את הדג,משרים את הדג בתערובת תבלינים ושמן.מוסיפים את הדג לסיר וממלאים מים עד החצי.

מכסים את הסיר עד בישולו.

הערות

מגישים בערב שבת עם לחם בית טרי וחם.

המתכון באדיבות סבתי שתחי´

גם לכם יש מתכון מוצלח? לחצו כאן והוסיפו אותו למאגר
עוד אין תגובות, היו הראשונים להגיב!
כתבו תגובה

המשך באמצעות

שכחתי סיסמה
אין לך שם משתמש באתר? צור חשבון

יצירת חשבון חדש

אני מאשר את תנאי השימוש באתר