דג אמנון שלם על מצע פירה דושז

כב בתמוז התשעו
,
28 ביולי, 2016
28/07/2016 17:23
באדיבות מסעדת ריקוטה צילום: באדיבות מסעדת ריקוטה
בשרי
לא מוגדר
לא הוגדר

מצרכים

לדג האמנון:

• דג אמנון שלם טרי

• חופן כוסברה

• חופן פטרוזיליה

• לימון אחד שלם עם הקליפה

• 2 עגבניות מיובשות

• כפית שום כתוש

• שמן זית

• מלח, פלפל

לפירה דושז:

• 5 תפוחי אדמה

• 100 גרם חמאה

• קורט פלפל, מלח, אגוז מוסקט

• 1 כוס חלב חם

הוראות הכנה

אופן הכנת הדג:

קוצצים את הכל לקערה, מוסיפים כפית שום כתוש ושמן זית. בדג חורצים חריצים, וזורים עליו מלח אטלנטי ופלפל שחור גרוס. מורחים את התערובת על הדג. אופים ב-180 מעלות ל-20 דקות.

אופן הכנת הפירה:

מבשלים את תפוחי האדמה במים ומסננים את הנוזלים. מועכים מוסיפים מלח פלפל נגיעת אגוז מוסקט. כשמגיעים למרקם אחיד מוסיפים את החלב ומועכים שוב עד למרקם חלק.

את הפירה המוכן יש להניח על צלחת ומעליו להניח את דג האמנון, ויש לכם מנה כמו בריקוטה!

הערות

הערה חשובה: המתכון לנוהגים לאכול דגים וחלב יחדיו!

המתכון באדיבות השפית חני כהן, מסעדת ריקוטה

גם לכם יש מתכון מוצלח? לחצו כאן והוסיפו אותו למאגר
עוד אין תגובות, היו הראשונים להגיב!
כתבו תגובה

המשך באמצעות

שכחתי סיסמה
אין לך שם משתמש באתר? צור חשבון

יצירת חשבון חדש

אני מאשר את תנאי השימוש באתר