דגי אמנון (מושט) מבושלים ברוטב מיוחד!!!

יב באייר התשעא
,
16 במאי, 2011
16/05/2011 0:00
פרווה
לא מוגדר
לא הוגדר

מצרכים

5-6 דגי אמנון (מושט)

2 תפוחי אדמה

גמבה

2 פלפלים אדומים יבשים

2 פלפלים ירוקים חריפים

3 עגבניות

7 שיני שום

חבילת כוסברה

שמן

תבלינים: מלח, פלפל שחור ופפריקה מתוקה (או חריפה למי שאוהב מאוד חריף)

הוראות הכנה

מפזרים על הדגים מלח מכל הצדדים ומשאירים אותם כך למשך חצי שעה.

מסדרים תפוחי אדמה פרוסים בתחתית הסיר,

ומעליהם מניחים את הדגים. מעל הדגים שמים רצועות גמבה, את הפלפלים מסדרים גם בצורה יפה ובין הכל את שיני השום השלמות.

מתבלים במלח ופלפל.

מעל הכל פורסים את העגבניות לעיגולים ומניחים על כל התכולה.

בכוס שמים פפריקה מתוקה או חריפה עד חצי הכוס, ובחצי הנותר שופכים שמן ומערבבים שיראה נוזל אדום.

את תערובת השמן והפפריקה שופכים מעל העגבניות ומביאים לרתיחה.

שימו לב חשוב מאוד מבשלים על אש נמוכה כשעה ולא מוסיפים מים בכלל!!!!

אחרי שעה מוסיפים מעל הכל כוסברה קצוצה וממשיכים לבשל כ-40 דקות נוספות.

בתאבון..

הערות

מתכון של אבא שלא מתחרה מול אף מתכון אחר של מושטים.. פשוט מעדן!!!

המתכון באדיבות מתכון של אבא שלי הי

גם לכם יש מתכון מוצלח? לחצו כאן והוסיפו אותו למאגר
עוד אין תגובות, היו הראשונים להגיב!
כתבו תגובה

המשך באמצעות

שכחתי סיסמה
אין לך שם משתמש באתר? צור חשבון

יצירת חשבון חדש

אני מאשר את תנאי השימוש באתר